074 - 202 02 58

10-02-2017

Hockeyvelden AMHC te Amersfoort

Hockeyvelden AMHC te Amersfoort

RENOVATIES EN REALISATIES

Op het complex van Amersfoortse Mixed Hockey Club te Amersfoort heeft GRAS Advies de afgelopen jaren diverse renovaties en realisaties van hockeyvelden van A tot Z begeleid. Wij zijn vanaf de initiatief- en ontwerpfase tot en met de laatste (eind) keuringen betrokken geweest.

Er zijn enkele zand kunststof hockeyvelden tot volledige water kunststof hockeyvelden omgebouwd. Daarnaast zijn diverse zand kunststof hockeyvelden gerenoveerd. Als laatste is eind 2016 het nieuwe 6e hockeyveld gerealiseerd met naast de traditionele hockeybelijningen ook de unieke La Crosse belijning.

DE ROL VAN GRAS ADVIES

In overleg met de vereniging en opdrachtgever zijn alle renovaties en realisaties door GRAS Advies begeleid.

GRAS Advies was verantwoordelijk voor de:

  • Werkvoorbereiding
  • Aanbestedingsfase
  • Toezicht & directievoering
  • Projectleiding

DE UITDAGINGEN BINNEN HET PROJECT

Elke renovatie of realisatie van een nieuw hockeyveld brengt beperkingen met zich mee op het gebied van beperkte (ondergrondse) ruimte. Daarnaast is financiële inzichtelijkheid en efficiency een belangrijk onderdeel van het project.

GRAS Advies heeft hierin een actieve rol als sparringpartner van de opdrachtgever vervuld. Zo is er bijvoorbeeld bij de aanbesteding van renovatie van een waterveld gekozen voor aparte aanbestedingen van de ‘constructiebouw’, ‘kunstgrasmat’ en ‘hekwerken’. Door deze aanbesteding te combineren met de realisatie van het 6e hockeyveld is er onder andere inkoopvoordeel behaald.

Een referentie van onze opdrachtgever

Wilt u weten wat de opdrachtgever van onze samenwerking vindt? Een referentie geven wij graag door.